Blogger Widgets

Wednesday, 8 February 2012

Bermulanya Kehidupan Single ! yeay !

homework bnyak sgt sampaikan nak update blog pun ssah .
tengok .


sorry la . camera tak cun . huhu

bnyak yg sy nak citer nie .
sy dh single sudah . psl apa ? nak tau erk ? hihi :3
psl curang la tuu . apa lg .
tp xpe la . kali nie sy btol2 tabah menjalani smua tu .
dh tak nangis da mcm dlu2 .
kite dh besar :)
dh pandai berfikir .

kali nie , dgn mata kpala sy sendiri yg nmpak bukti
yg dia mseh contact dgn ex dia .
sy curi2 selongkar la bilik dia tuu .
busted jugak akhirnye .
dia mseh kuasa nak sroh sy ambik balik teddy dia yg sy
kembalikan tu . haii . apa ke hal la dgn mamat tuu yerr .
tp . satu hal je yg sy tau . sy xkan kembali kat dia lg .
ckup la slama nie dia main2kan sy .
dlm hal nie , sy cuba tuk tidak menyalahkan sapa2 .
nie smua dh takdir Tuhan . ada hikmahnye . :)

skrang nie , lebih baik sy tumpukan perhatian je kat Book .
not FaceBook tau . hihi :3

9/4/2011 - 7/2/2012 
dh dekat nak 10 bln sudah kami berdua . tapi apakan daya .
dh takde rezeki nak teruskan hubungan nie .
sy nie jenis yg xsuka simpan brg2 pemberian bekas kekasih .
bikin KLMJ je la - Kenangan Lama Mengusik Jiwa -

Valentine Day ? alaa . dr dlu lg sy xpnah sambut pun .
stiap kali je valentine , gerenti single . ahaha . takdir sy la tuu .
skadar tengok2 je la couple2 d lua sana tu pun dh ckup :)

dh2 . out of topic .
sy nak update homework pulak pas nie . hihi :3
nak suroh ckg2 follow . haha

coret by - meiimey -

No comments:

Post a Comment